0

I'm trying to accept an answer to a question I asked (specifically this one) and as far as I can tell it just isn't working- I get the "hand" pointer when I mouseover the tick but clicking on it has no clear effect.

I'm using IE8 at the moment. I'll try it in a proper browser later, but it seems to me one should be able to use the site even in Exploder.

2
  • I've tried to repro this unsuccessfully in both IE8 and its "Compatibility View" (IE7 emulation). I'm guessing you're not seeing any network traffic between yourself and the site when clicking? Dec 23 '10 at 8:10
  • I checked with Fiddler. Today it works. Absolutely no idea what is different. Something transient going on with my browser state somewhere I guess. No idea what but I guess it must have been inhibiting the JavaScript on the page.
    – glenatron
    Dec 23 '10 at 16:05
3

Hmm, I can't repro this -- I am able to accept an answer in IE8 just fine.

Maybe clear the browser cache?

3
  • Odd. I can accept and unaccept this answer without a problem. Also noticed that the answer I wanted to accept is one I had already upvoted but I can upvote this one and still accept it whereas the one linked above I can't.
    – glenatron
    Dec 22 '10 at 17:43
  • 1
    Hold on a second... is this because I tried to accept an answer that wasn't from you ;)
    – glenatron
    Dec 22 '10 at 17:48
  • Looking at it in the IE Javascript debugger, a whole lot of stuff is going on but it's in compressed JQuery type code and without dedicating a lot of time to it I don't know what variables a, b, c, d et al are up to.
    – glenatron
    Dec 22 '10 at 17:49

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .