4

I'm finding that the new style Users page does not seem to be showing gravatars properly. Mine shows fine in questions and in my profile, but is some weird brown geometry on the users pages.

Apparently, I'm not alone in this since quite a few other users are also getting default gravatar rendering.

Any particular reason for this?

Other than that, I like the concept of the new Users page, it seems to reduce the rep competition by relegating all time top scores to a much less prominent location with emphasis on recent gainers. This encourages continuous engagement.

Update

This doesn't seem to happen on my home machine (Macbook Pro with Chrome), but is happening at work (XP with FF3). Here's a screenshot (from Users | All) to illustrate:

Screen shot from Users | All

Update 2

The gravatar URI for Jeff O (one of the few currently still showing as a default) is "http://www.gravatar.com/avatar/970d11475b62705c41719801b176bf2a?s=48&d=identicon&r=PG".

Mine seems to have returned to normal.

closed as too localized by yannis Nov 21 '12 at 13:17

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • er.. what? can you include a screenshot? what browser and OS? – Jeff Atwood Mar 3 '11 at 21:24
  • @Jeff Hmm, seems to be OK on my home machine. It was definitely showing up strangely on my work machine with a mixture of gravatars and geometric images. It was an XP machine, behind an evil firewall using FF3. Never seen this behaviour before. The gravatar.com site was showing as running very slowly. I'll be back on the work machine in 12 hours or so and I'll check if it's still doing it. – Gary Rowe Mar 3 '11 at 21:46
  • Gary, would it be possible for you to grab the URL used to request the image? (right-click, Copy image Location in Firefox) - it should be gravatar.com/avatar/… for you, and if it is and you're still not seeing the right pic then it's either an issue with your firewall or Gravatar themselves. Bizarre... – Shog9 Mar 4 '11 at 16:34
  • Damn. Didn't see this comment until I'd left work. I'll postpone until I'm back in Monday. – Gary Rowe Mar 4 '11 at 18:39
  • @Mr.CRT Have updated OP. Probably a gravatar issue. – Gary Rowe Mar 7 '11 at 14:28
2

Gravatar issue seems to be the cause of the problem

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .